Services

Læs mere om vores services

Hovedentreprise

I vores arbejde samarbejder vi med andre håndværkere, der har samme høje standart som vi har. På denne måde sikrer vi os det bedste resultat for vores kunder. Derudover er vi tovholder på dit byggeprojekt og holder derfor styr på alle de små ting således, at du ikke behøver at bekymre dig om dette. Hvis du står over for et stort projekt, så skal du være velkommen til at kontakte os, vi klarer det hele.

Taglægning

Vi kan klare alle opgaver i forbindelse med taglægning. Skal du have renoveret eller udskiftet dit eksisterende tag? Så har vi mange års erfaring med dette og kan derfor finde den helt rigtige løsning til dig. Derudover kan vi lave løsninger inden for uudnyttede tagrum samt montering af kviste og ovenlys. Det er vigtigt når man arbejder med taglægning, at man har den rigtige erfaring. Her kan du trygt henvende dig til os, vi har mere end 20 års erfaring.

Vinduer og døre

Trænger dit hjem til et frisk pust? Her kan nye døre og vinduer virkelig gøre en stor forskel. Vi kan skifte både dine gamle døre og vinduer og vi kan selvfølgelig garantere lovmæssig kvalitet fra vores fabrikant. Derfor får du altid kun det bedste, når du henvender dig til os med dit projekt.

Snedkerarbejde

Vi laver forskellige typer af snedkerarbejde, eksempelvis lofter, gulve, lister, inddækninger og specialproduktioner i træ på vores eget værksted. Vi kan derfor lave rigtig mange forskellige flotte løsninger for dig, alt efter hvad du står og skal bruge. Så har du en drøm om snedkerarbejde, der skaber giver prikken over i’et i dit hjem - så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Montering

Har du en drøm om nyt køkken, gaderobe eller bad? Så kontakt os, vi monterer vi det hele. Når der skal monteres et nyt bad eller køkken, er det vigtigt at have styr på detaljerne, for at få et flot og gennemført resultat. Vi har monteret mange køkkener, gaderober og badeværelser gennem vores tid, så derfor ved vi lige præcis, hvad der er vigtigt at have fokus på.

Vil du vide mere?

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores services eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Punktlige og god kvalitet

Vi holder altid vores aftaler og har vores projekter klar til tiden. Derfor har vi også gennem tiden, fået et rigtig godt renommé og er vellidte blandt vores kunder. For os er det vigtigt, at kvalitetssikre vores arbejde fra start til slut. Vi sørger for, at arbejdet udføres korrekt og at alt er i orden under hele processen.